Kom igång för mindre än tio cent!

SERPreme erbjuder spårning av sökordsrankningar för så lite som 0,09 $ per nyckelord – utan minimikostnad. Spåra ett, eller tusen sökord – valet är ditt.

Om du har en hemsida vill du förmodligen hålla koll på dina sökordsrankningar. Med SERPreme behöver detta inte kosta dig en förmögenhet.

SERPreme tillhandahåller exakt rankningsspårning i varje språk och i 191 olika länder. Du kan spåra dina sökord i Google, Bing, Yahoo och Yandex. Alla sökord uppdateras en gång om dygnet.

Till skillnad från de flesta spårningstjänsterna har SERPreme inte en minimikostnad. Om du bara vill spåra ett sökord så kan du göra det! Tio sökord kostar till exempel mindre än en dollar – 0,90 $, för att vara exakt.

Varför ska man välja SERPreme?

Om du jobbar med SEO, utför onlinemarknadsföring, eller om du har en hemsida är det en bra idé att hålla koll på dina rankningar i olika sökmotorer. Om du letar efter ett billigt och pålitligt verktyg för detta och om du bara vill betala baserat på hur mycket du använder verktyget så finns det inte så många alternativ.

Vi tycker inte att du ska behöva betala för någonting du inte behöver. Om du bara vill spåra 20 sökord, varför ska du då behöva betala för 200?

När du använder SERPreme betalar du bara för de sökord du behöver. Priset är lågt: 0,09 $ per sökord. Om du vill spåra tio sökord kostar det mindre än en dollar; att spåra hundra sökord kostar mindre än tio dollar.

Du kan alltid lägga till fler sökord som du vill spåra. Om du av någon anledning inte längre vill spåra specifika sökord kan du helt enkelt slänga dem; du behöver inte betala för dem längre.

left_top_02left_top_01
right_bottom_02right_bottom_01

Vilka sökord ska du lägga till?

När du använder SERPreme kan du välja hur många sökord du vill. Om du behöver lite hjälp att lista ut vilka sökord du borde spåra kan vi hjälpa dig. Använd bara funktionen “föreslagna sökord”. Här får du ett antal förslag på sökord som är specifika för din hemsida. Den kommer att visa dig din nuvarande position, sökvolymen och en indikation på hur populära sökorden är.

Det här är ett utmärkt sätt att få idéer till ditt arbete och du kommer med största sannolikhet upptäcka nya möjligheter att förbättra dina rankningar. Du kanske upptäcker att ett antal olika sökord som du inte har fokuserat på dyker upp på sökmotorns andra sida. Om du ger dessa lite mer uppmärksamhet, exempelvis genom att lägga till länkar eller text, kan du ta dig till den där heliga platsen – sökmotorernas förstasida.

SERPreme is trusted by agencies and brands all over the world

left_top_02left_top_01
right_top_02right_top_01
right_bottom_02right_bottom_01
OUR

PRICING

Please note that these are only examples. We do not have packages, we bill by the keyword – these packages are examples of what you get for a specific billing amount.

Basic
$0.09/mo
1 keyword
1 domain
Daily keyword updates
14 days free trial
Chat support

By clicking you’re accepting Terms of use

Ultra
$9/mo
100 keywords
100 domains
Daily keyword updates
14 days free trial
Chat support

By clicking you’re accepting Terms of use

Pro
$24.93/mo
277 keywords
277 domains
Daily keyword updates
14 days free trial
Chat Support

By clicking you’re accepting Terms of use

Secure payments handled by stripe